vrijdag 14 april 2023

Roukama Japparts Main Jets & Pilot Jets

Hoe kies je de juiste Sproeier?

Wij leveren uit voorraad veel soorten en maten sproeiers, deze worden echter niet op merk of model aangegeven maar puur op Mikuni, Keihin of Hitachi Carburateur. Hieronder kun je bekijken welke maten er leverbaar zijn en die kun je dan via onze website bestellen, tijdens het afronden van je bestelling kun je dan de maten opgeven die je nodig hebt.

**LET OP WIJ VERKOPEN ALLE SPROEIERS PER STUK**



Instructies voor het bestellen: check sproeier afmetingen. Als de sproeier in de carburateur qua afmetingen niet meet zoals bij ons, dan klopt hij niet. Koop het niet! Het zal niet werken. 
Neem even de tijd om de sproeier te meten voordat u bestelt. Als u nu wat tijd neemt, kunt u later problemen voorkomen.
We hebben geen controle over sproeiers als ze onze shop eenmaal hebben verlaten. Sommige mensen boren ze uit, testen en tunen, enz. Om iedereen te beschermen tegen het testen en misbruiken van sproeiers, is de verkoop van sproeiers definitief. 
Je kunt dus niet ruilen of retourneren.
Help ons jou te helpen! Meet de sproeiers voordat je bestelt en stuur een e-mail met eventuele vragen. Het is nu gemakkelijker te controleren dan dat er mogelijk sproeiers arriveren die niet overeenkomen!
*** Alle sproeier verkopen zijn definitief. Geen retouren of ruilen.****

Hieronder kun je op de afbeeldingen klikken om de beschikbare maten te bekijken 

















Deze hoofd- en pilot jets in Hitachi-stijl passen op oudere Yamaha carburateurs met Hitachi carburateurs. Hoofdsproeiers zijn verkrijgbaar in de maten 
#106-#110-#112-#116-#120-#122-#124-#126-#128-#130-#132-#140 en de beschikbare piloten zijn #40-#41-#43- #45. De toepassingen van Yamaha staan ​​hieronder vermeld.
De kopmaat is 7,5 mm, de schroefdraadmaat is 5 mm, de totale lengte is 8 mm.




Keihin Hoofdsproeiers



Wij leveren zoals je gewend bent ook op bestelling alle overige carburateur delen die nog niet online staan so als ook alle originele carburateur onderdelen zolang deze leverbaar zijn, mail het nummer waar je een prijs voor wilt hebben.


Contact Japparts

Tot slot; er is erg veel leverbaar en wij hebben nog lang niet alles online staan, heb je iets niet gevonden mail ons dan en kijken wij samen met jou of het leverbaar is.









Levering Programma Roukama

Op Bestelling Leverbaar via Roukama Wij hebben in onze winkel voornamelijk slijtage en ver...