zaterdag 8 januari 2022

Gebruikte Onderdelen

VERKOOP LOSSE GEBRUIKTE ONDERDELEN
Gebruikte Motorfiets onderdelen

Gebruikte onderdelen kopen:

Gebruikte onderdelen die je wilt afhalen of bekijken dienen vooraf gereserveerd te worden, dit kan via de webshop door voor afhalen te kiezen(zonder verplichting tot koop of afnemen) er kan niet tijdens de winkelopeningstijden naar onderdelen gezocht worden. Je krijgt bericht als het klaar ligt.

Alle onderdelen worden in eigen beheer gedemonteerd en gecontroleerd, deze liggen op locatie verdeeld over +- 25 loodsen, er kan door schade en schande niet meer "gestreund" worden in deze voorraad onderdelen. 

Wij stellen wel 2 loodsen open voor mensen die redelijk universele onderdelen zoeken. Ook hebben wij een zeer ruime voorraad boutjes moeren etc waar je zelf in mag komen zoeken. Dit kan op elke Zaterdag van 10:00 tot 17:00 en doordeweeks alleen op afspraak 



Vragen naar beschikbaarheid:

Via email kun je aanvragen doen maar eigenlijk staat alles wat wij hebben online dus als het er niet bijstaat dan hebben wij het waarschijnlijk niet liggen, wij houden de voorraad van motorsloop.com live bij. Toch vragen? Neem dan aub via email contact met ons op!



Ook voor nieuwe onderdelen
2ehands Motoronderdelen

Een motorsloop is een motorfiets demontage bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van 2ehands motorfiets onderdelen. De te demonteren motorfietsen halen wij uit voornamelijk de particuliere wereld, mensen die geen tijd meer hebben voor de motor, motoren die een te groot/duur mankement hebben, schade motoren maar ook compleet rijdende motoren.

De veldschuur met de wat grotere onderdelen

In de grote loods op het terrein hebben wij voornamelijk grote visbakken met blokonderdelen liggen, wanneer wij een compleet motorblok slopen gaan de overige onderdelen in 1 speciale bak voor later makkelijker bv een versnellingsbak terug te vinden.
Krijgen we partijen onderdelen binnen komt dat eerst hier op de grote hoop te liggen, waarna het weer verder verdeelt gaat worden.
De stellingen en spatborden

De stellingen en spatborden, het is in de meeste gevallen zo dat als het originele spatbord niet in voorraad is het heel goed mogelijk is dat een ander Spatbord vaak met minimale aanpassing wel past dus is het raadzaam om te proberen het oude onderdeel wat vervangen moet worden,mee te nemen!
Onze wielen voorraad (+/- 300)

Wij hebben een enorme berg wielen, de wielen worden nagekeken op slingers of scheurtjes in de remtrommel.
Cilinders en Cilinderkoppen

Wij hebben nog enkele cilinders en koppen liggen maar de vraag ernaar heeft ons doen besluiten deze niet te veel van de blokken af te halen.
Ook hebben wij 24 containers
Containers vol met Motorfiets onderdelen


Ook hebben wij 24 containers tegenwoordig ingedeeld met stellingen waarin wij bakken met onderdelen plaatsen, alle containers zijn genummerd en hebben de inwendige indeling ook in een locatie lijst staan waarmee wij redelijk makkelijk de bestelde 2ehands onderdelen kunnen terugvinden.
Motorblokken

Onze Motorblokken controleren wij zo streng mogelijk, in eerste instantie proberen wij veel gevraagde blokken nog onder de te demonteren motorfietsen te laten zitten zodat U als klant het blok nog kunt horen draaien. Staat de motorfiets te lang dan word alvorens te demonteren de motor gestart, gecheckt, daarna worden de losse delen(startmotor en diverse)en olie uit het blok verwijderd en de in/uitlaat poorten afgedicht om vocht te weren. Vertrouwen wij de blokken niet dan wordt het complete blok gedemonteerd en gesorteerd op goede delen waarna de rest in het oude ijzer verdwijnt.
Ondertussen 2 volle containers met voorvorken.

Bij de Voorvorken wordt gekeken naar slijtage plekken op het glij gedeelte en natuurlijk of de binnenpoot nog recht is. Voorvorken worden in de meeste gevallen compleet verkocht, dit omdat wij in bijna alle gevallen nooit vraag hebben naar de onderpoten. Als wij een speciale vork binnen krijgen(voor bv. chopperbouw of streetfighter) dan laten wij deze compleet met wiel en remmen staan.
Alle kleine onderdelen in bakken

Alle kleine en duurdere onderdelen hebben wij netjes gesorteerd in grote bakken achter in onze containers. Wij testen onze elektronica onderdelen voor wij deze verkopen, 
Motorfiets zijkappen


Zijkappen zijn bij ons voorradig maar natuurlijk niet voor alle types, er zijn types die veel gevraagd zijn en daardoor schaars. Wij hebben voor de oude type Kawasaki en Honda al enkele oplossing gevonden in Amerika en kunnen een replica (op de aansluiting na) voor de volgende types uit voorraad leveren, voor Kawa de Z650/Z900/Z1000/Z1R,voor de Honda de CB500-550K/CB750K1-F2/CB750-1100 Bol'Dor.
Uitlaat systemen en losse dempers

Onze Uitlaat voorraad is ook beperkt, omdat deze vaak van binnen uit door rotten en je hebt niets aan een 2ehands uitlaat die na 1 of 2 maanden uit elkaar valt.
Roukama Motorparts 2020
Roukama Motorparts VOF 2020


Onze locatie vanuit de lucht in 2020, zoals je ziet zijn er aardig wat loodsjes bijgekomen.!

Levering Programma Roukama

Op Bestelling Leverbaar via Roukama Wij hebben in onze winkel voornamelijk slijtage en ver...