zondag 23 januari 2022

Originele Onderdelen Opzoeken

Originele onderdeelnummers opzoeken(OEM Numbers)

Wij leveren vrijwel voor alle Japanse merken onderdelen, wij leveren dus ook originele onderdelen via Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha direct via importeurs voor een redelijke prijs. 

Original Motorcycle Parts OEM
LET OP CMS en ondergenoemde websites zijn niet van ons dus bestellen of prijsaanvragen doe je door ons te mailen via onze contact pagina via email!(klik op deze link) of antwoorden in de reeds besproken email.


Zoals al eerder gemeld kunnen wij vrijwel alle originele onderdelen leveren maar omdat je zelf het beste kunt zien welk onderdeel je exact nodig hebt willen we graag de onderdeelnummers hebben, hieronder ga ik uitleggen hoe.:

Onderdelen via tekening zoeken

Via verschillende bronnen zoals Partzilla, Babbits, CMS en bv Yamaha kun je zogenaamde onderdeel catalogus vinden ook wel Parts Fiche zoals men voorheen met een partsviewer onderdelen konden opzoeken. Je kunt goed de groepen zien waar jouw onderdeel zich bevind en of deze nog leverbaar zijn. 

Babbits Parts Online
Babbits Online

Partzila
Partzilla Online

CMS OEM Onderdelen
CMS Online

Zoek eerst naar jou model, niet elke website vermeld elke model, wij gebruiken meestal de Partzilla website om onderdelen en bijbehorende nummers op te zoeken.

Samengevat :
  1. Klik op je merk
  2. Klik op Motorcycle
  3. Kies Bouwjaar
  4. Kies Model(kunnen meerdere aanduidingen zijn dus controleer afbeeldingen)
  5. Bekijk en maak een keuze uit de fiches/onderdelen groepen
  6. Bekijk wel nummer het onderdeel heeft (bv 11) en zoek deze  op
Ik heb dan nodig als voorbeeld(AUB geen afbeeldingen ivm kopiƫren en plakken tekst/nummers):

1x 14771-KE7-000(VOORBEELD HONDA  OEM NUMMER)

of de link naar het onderdeel(selecteer tekst en kopieer( control toets + letter C) en plak(control toets en letter V) of met de muis selecteren en kopiĆ«ren.
RETAINER, VALVE SPRING

Onderdeelnummer voorbeelden

Let wel dat als de site(s) aangeven dat iets niet meer leverbaar is dan kunnen wij het ook niet meer leveren.

Mail mij hetgeen waar je een prijs voor wilt hebben.

Je krijgt dan een vrijblijvende prijsopgave en als je daarmee akkoord gaat maak ik product(en) tijdelijk online aan zodat je deze daar kunt bestellen en betalen en weten ze in de winkel wat er besproken is en ook als je bv meerdere zaken wilt combineren op japparts.nl of motorsloop.com is dat tevens mogelijk. Let wel dit is op speciale bestelling en kan dus eenmaal besteld en betaald niet meer geannuleerd worden ook niet als blijkt dat een deel van je bestelling niet meer leverbaar is.

Ik kan ook een betaalverzoek sturen, deze kan ook in de spam terecht komen dus hou die ook in de gaten aub, als je bv geen account bij ons hebt of wilt maken geen probleem .

Vergeet aub niet om mij nog even adres en eventueel telefoonnummer voor verzendadres te mailen.



WAT WIJ SPECIAAL VOOR JOU BESTELLEN KAN NIET RETOUR



Levering Programma Roukama

Op Bestelling Leverbaar via Roukama Wij hebben in onze winkel voornamelijk slijtage en ver...