zaterdag 15 april 2023

Roukama Japparts Remklauw Revisie

Roukama Japparts Remklauw Revisie

Ons programma remmen revisie is volgens onze klanten een van de meest uitgebreide verzameling  van remdelen online, wij leveren 99% uit voorraad, is er iets niet dan hebben wij dat doorgaans binnen 2 wekdagen weer op voorraad.


De complete sets worden als BCF = Front of BCR = Rear aangeduid, de BCF sets zijn meestal compleet voor 1 of 2 remklauwen en de BCR altijd voor 1 remklauw, de afbeeldingen zijn redelijk kloppend.


Ook leveren wij een best breed scala aan remzuiger kits die wij ook met maten aangeven dus bv Diameter x Hoogte zuiger en eigenlijk is het systeem simpel ook al lijkt de zuiger wat anders, de maat bepaalt het.



Wij leveren complete remklauw revisie sets op merk en model, maar krijgen ook best veel klanten die met eigenbouw zitten en/of niet kunnen achterhalen waar de remklauw oorspronkelijk vanaf komen, daarvoor hebben wij nu een bron gevonden die wel maten opgeven al is dat ook alleen dan de zuigerdiameter van de seals, deze seals verkopen wij op speciale bestelling per 2. Verzending in +- 2 tot 10 werkdagen





Je kunt hieronder bekijken welke maten er als sets met stofring beschikbaar zijn, let op wij deze deze nog wekelijks aan het aanvullen aan ons programma


Beschikbare maten, klik op de foto



Wij leveren zoals je gewend bent ook op bestelling alle overige remdelen die nog niet online staan zo als ook alle originele remmen onderdelen zolang deze leverbaar zijn, mail het nummer waar je een prijs voor wilt hebben.






Levering Programma Roukama

Op Bestelling Leverbaar via Roukama Wij hebben in onze winkel voornamelijk slijtage en ver...